Dit zorgt ervoor dat jij straks weer helemaal opgeladen bent en al de hierboven genoemde gezondheidsvoordelen kunt ervaren. Er zijn bijzonder veel manieren om te detoxen. De ene manier is intensiever, maar ook effectiever dan de andere. Onderstaand vind je twee detox-methoden: 1) Een sapkuur, dit is de meest bekende, intensieve en effectieve manier van detoxen. Je kiest ervoor om 5, 10, 14 of 21 dagen enkel zelfgemaakte groentesappen te drinken. Je kunt zelf een inschatting maken hoeveel dagen je nodig hebt om je lichaam te resetten.

jezelf slank lopen te herstellen. Elke dag is jouw lichaam druk bezig om alle gifstoffen die je binnenkrijgt uit je lichaam te filteren. Als je het een paar dagen of weken rust geeft, gaat het al die energie gebruiken om zichzelf te reinigen en uit te rusten.

Als je wat wil doen om ervanaf te komen, kan een detox je helpen je lichaam te resetten en betrouwbare de opgestapelde gifstoffen te verwijderen. Onderstaand kun je lezen wat een detox voor je kan beteken en waarom de zomervakantie een uitstekende tijd is om je lichaam te detoxen. Door voor een bepaalde periode een detox te doen geef je je lichaam een grote schoonmaak. En geeft het je veel meer dan een paar kilos verliezen. Het zal je meer energie geven en je zal vol zelfvertrouwen in je badkleding over het strand lopen. Natuurlijk zal je ook meer calorieën vetverbranding en lichaamsvet verbranden. Daarnaast kan je met een detox ook je vaste eetpatroon doorbreken. Je zal zien dat je beter slaapt en je huid gaat stralen. Buiten al deze voordelen zullen je gedachten ook helderder en positiever worden. Gewoon net even wat meer balans!

jezelf slank lopen

Fit gezond - het nieuwsblad


Met schone voeding teveel bedoelen we voeding die absoluut geen slechte stoffen bevat. Hierdoor hoeft je lichaam minder moeite te doen om eten te verteren en het de afvalstoffen die al in je lichaam zitten kan gaan opruimen. In onze voeding zitten veel onnatuurlijke stoffen en zo raakt ons lichaam ongemerkt vervuild. Dit is een proces dat jaren duurt. Elke keer wordt het een beetje meer vervuild. Als de vervuiling zich blijft opstapelen, heeft dit vervelende gevolgen voor je gezondheid. Als je merkt dat je weinig energie hebt, dat afvallen niet lukt en dat je steeds meer last hebt van gezondheidskwaaltjes? Dan kan je er wat aan doen. Als jij niets doet worden deze klachten en kwaaltjes steeds erger worden.

Loop jezelf slank!: Ulrich Pramann


Veranderingen tijdens het bidden of mediteren : Velen ervaren dat ze zich niet zo gemakkelijk meer kunnen focussen tijdens het mediteren. Anderen laten het verplicht mediteren geleidelijk los omdat het leven zelf meer en meer een levende, spontane meditatie wordt. Plotse warmte- of koude-opwellingen : Plots voel je een hitte opkomen van kop tot teen. Anderen krijgen het opeens onverklaarbaar koud (kippenvel). Het zijn manifestaties van intense energieën die het lichaam binnenstromen. Fysieke klachten of ongemakken : hoofdpijn. Nekpijn, rugpijn, griepachtige symptomen, veranderingen in de spijsvertering, spierspasmen of -krampen. Verhoogde hartslag ; borstpijnen, veranderingen in seksuele behoeften, stijfheid of pijn van de ledematen.

jezelf slank lopen

Ze lijken soms veel scherper, bijna ondraaglijk binnen te komen. Andere symptomen zijn kcal het horen van vreemde klanken, pieptonen of elektronische patronen. Sommigen horen zoiets als het ruisen van water, het gezoem van bijen, huilende of rinkelende geluiden. Weer anderen horen vreemde stemmen in hun dromen, alsof er iemand naast hen staat. Je oren zijn zich aan het aanpassen aan hogere frequenties. Verhoogde smaak- en tastgewaarwordingen : Sommigen kunnen de chemische additieven in voedsel ruiken en proeven als een vieze smaak. Je ruikt en proeft scherper en kan meer genieten van voedsel dat meer levenskracht bevat.

Het lijkt alsof je een groter bereik hebt. Zelfs de geur van bloemen een eindje verderop kan door sommigen zeer levendig worden waargenomen. Energie-uitbarstingen via de huid : huiduitslag, puistjes, acne, netelroos of gordelroos kunnen voorkomen, ook weer verbonden aan de emotionele schommelingen die je ervaart. Naarmate je je emotionele lichaam uitzuivert (vergeving, loslaten van oude wrok, boosheid of frustraties, enz) zal je merken dat de huid rustiger zal worden. Periodes van intense energie : die ervoor zorgen dat je uit je bed kan springen en in volle actie kan schieten. Deze kunnen dan weer opgevolgd worden door momenten van grote lethargie of vermoeidheid. Deze periodes zijn meestal gerelateerd aan de infusies van hogere frequenties in een bepaalde periode.

Loop jezelf slank (en fit!) - libelle

Veranderingen van het gezichtsvermogen : Soms een wazig gezichtsvermogen, baarmoeder het zien van een schittering, kleuren of auras rond voorwerpen, planten, dieren en mensen. Als je je ogen sluit, zie je niet langer duisternis maar een soort roodheid. Sommigen zien geometrische figuren, lichtflitsen, heldere kleuren of beelden van voorwerpen als ze hun ogen sluiten. Kleuren worden meer levendig waargenomen. De lucht lijkt blauwer en het gras lijkt meer levendig groen. Terwijl je gevoeliger wordt, kan je gedaantes of contouren waarnemen in de ruimte, vooral als het bijna donker. Dit zijn dikwijls je gidsen, engelen of andere onstoffelijke entiteiten. Wijzigingen van het gehoor : je kan zeer gevoelig zijn voor allerlei geluiden.

jezelf slank lopen

Loop jezelf slank!, Ulrich Pramann boek

Emotioneel beperkende koorden en gevoelens van verbittering en wrok vragen om losgelaten te worden. Veranderingen in gewicht : de ene wint enorm aan gewicht, terwijl de andere veel gewicht verliest. Dit heeft te maken met het loslaten/vasthouden van emotionele patronen. Lichamelijk gewicht is namelijk grotendeels verbonden met onze hormoonhuishouding die op zijn beurt door de emoties wordt gestuurd. Veranderingen in eetpatronen : Soms heel rare voedselkeuzes. Je kan plots zin krijgen in dingen die je anders nooit zou eten. Eetgewoonten tarwevrije zijn ook weer grotendeels verbonden met de emotionele schommelingen waar je doorheen gaat. Voedsel-intoleranties en allergieën die je voorheen nooit had : hoe meer je je opent voor hogere energieën, hoe gevoeliger je energiesysteem zal worden. Je lichaam vertelt je wat het niet langer nodig heeft of wat je niet langer dient.

Hieronder geven we een opsomming van een 40-tal symptomen die zich kunnen voordoen. Vervolgens zullen we een aantal zeer praktische strijd adviezen meegeven waarmee je veel soepeler en gemakkelijker door de bewustzijnsshift heen kan bewegen. Veranderende slaappatronen : Rusteloosheid, hete voeten, twee of driemaal wakker worden per nacht, allerlei tintelingen voelen in je lichaam gedurende de nacht. Voor anderen is de slaapbehoefte verminderd en hebben ze minder slaap nodig. Activiteit ter hoogte van het kruin-chakra : Tintelingen, jeuk, kriebelende gewaarwordingen op de hoofdhuid en langs de ruggengraat. Dit is een opening van de kruinchakra die zich opent voor hogere energieën. Plotse golven van emoties : Plotse huilbuien : opeens kwaad of droevig worden zonder aanleiding; een onverklaarbare depressieve bui voelen die dan weer overgaat in een gelukkig gevoel. Oude traumas of oude energieën komen naar de oppervlakte : Oude pijnen en wonden borrelen naar boven en de mensen met wie je deze themas dient uit te werken verschijnen weer in je leven, terwijl je al jaren niet meer van ze had gehoord.

Natasjavertelt: Lopen met dat kadaver

Symptomen van spiritueel ontwaken, de fysieke lichamen van voornamelijk lichtwerkers gaan in deze turbulente tijden door een groot transformatieproces en geweldige dna-veranderingen. Door de dagelijkse infusie van kristallijne energieën is er een transmutatieproces op gang in het fysieke lichaam en evolueert deze geleidelijk van een koolstoflichaam ongezond naar een kristallijn lichtlichaam. Door Lisette boesmans, de evolutie van de aarde bevindt zich momenteel in een stroomversnelling. Het gaat eigenlijk over de wederopbouw van de Universele mens op aarde in zijn oorspronkelijke vorm. Veel mensen hebben op dit ogenblik reeds een gemuteerd dna en dit proces zal zich onophoudelijk voortzetten. Het spreekt voor zichzelf dat het belangrijk is dat je je lichaam goed voorbereidt op deze veranderingen. Nu, de fysieke lichamen van veel lichtwerkers zijn nog steeds dragers van oude dna-codes, energetische blokkades, een verzwakt immuunsysteem en allerlei chemische verontreinigingen als gevolg van kunstmatige voeding, industrie, enz niet voor niets ervaren veel zielen allerlei overgangssymptomen die te maken hebben met de nakende. Veel transmutatiesymptomen zijn te wijten aan het feit dat de hogere energiefrequenties botsen met de nog resterende lagere energiefrequenties die nog in de lichamen vastgehouden worden. De symptomen kunnen van allerlei aard zijn.

Jezelf slank lopen
Rated 4/5 based on 843 reviews